fireklover   jels roklub farvand 1    fireklover

Hvordan bliver jeg medlem?

Vi er en lille roklub som meget gerne deler ud af glæden ved at ro på Jels sø

eller i andre farvande med andre roklubber.

I Jels roklub har vi det hele:

- Hygge turen, hvor kaffen er med og vi stopper op og nyder naturen, og fuglene.

- Svede turen, hvor vi sætter tempo på båden og for pulsen op.

- Og også alt det sjove som er i mellem.

Morgen ture, efterarbejde ture, aften ture og weekend ture. Det er så nemt, bådene står klar til din rådighed, når du har tiden til det.

I vinter halvåret kan vi tilbyde ergometer roning, ro spinding og svømning.

Har du interesse i konkurrencer, har vi trænere som kan hjælpe dig i gang på den helt rigtige måde.

Det er alle mellem 12 og 110 år, som kan være medlem af roklubben.

Bare du kan svømme 300 meter, så kræver vi blot, at du er frigivet til at ro i bådende.

Det bliver du ved at deltage i én af vores instruktionsforløb, som starter april/maj måned. Kursusforløbet består af en weekend samt 6-8 hverdags aftener i de efterfølgende uger og en svømmeprøve.

Kontakt for kommende holdopstart eller opskrivning til instruktionsweekend: Annika Wilshusen - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - 2733 9178

Har du været medlem i en anden klub og er frigivet der, skal du selvfølgelig ikke igennem vore instruktion også, så kan du blive medlem som alle andre frigivne.

Ungdomsroere.

D.v.s. er du mellem 12 og 20 år, vil instruktionen køre særskilt med de ”gamles”, I vil også få instruktion som forløber sig over en weekend, samt i de efterfølgende uger. Der vil være en træner på hele sæsonen, og hjælper dig til at få det mest optimale ud af båden og ikke mindst dig selv. Der vil også være træning i vinterhalvåret i vore ro ergometre.

Kontakt for mere information om ungdomsroning eller opskrivning til instruktionsweekend: